COM PARTICIPAR

Potser molts de vosaltres no en sabeu massa d’identificació botànica, però… sabeu de fotografia? Sabeu d’Internet, de tauletes i de mòbils? Doncs es tracta de presentar els resultats d’aquest treball en forma d’una publicació digital

Què necessitem?

  • Un itinerari:   Veure detalls a la opció del menú ITINERARIS
  • Fotos: Veure detalls a la opció del menú ENVIAR FOTOS O ARXIUS
  • Revisió del material gràfic: Abans de publicar-lo caldrà fer-ne la revisió per valorar si la identificació ha estat correcta. La segona revisió es farà per qualitat i originalitat de la fotografia (originalitat botànica, no necessàriament artística, de la part fotografiada).
  • Altres materials: Encara que inicialment no està contemplat, si algú té aficions literàries i vol relatar l’itinerari, podria ser que el seu relat també entri en la publicació. Recordeu que unes quantes són plantes remeieres i potser en sabeu quelcom que voleu explicar. No podem assegurar-ne la publicació.
  • Publicació: Es farà en format PDF. Voldríem intentar que fos un itinerari  d’una sèrie que podrien realitzar els diversos grups de Catalunya i crear una dinàmica comuna de funcionament. Els itineraris estaran a lliure disposició, penjats en la web i cal pensar que els ajuntaments, en aquest cas els de Castellterçol, de Castellcir, de Granera, de Sant Quirze Safaja, de Moià, de Collsuspina, … estiguin interessats de fer-ne difusió com a possible reclam turístic.
  • Copyright: Entenem que tot el material rebut té un autor, però no té un copyright o propietat, i podrà ser difós i usat lliurement per floracatalana o per qui accedeixi a la web.